Föreläsarna

Malmö

Michael

Michael Braian

DDS, CDT, PhD

Passionerad

Entusiastisk

Äter, dricker & sover digital tandvård

Har varit helt digital sedan 2015, Michael utför samtliga delar på sin protetiska behandling - både som tandläkare och tandtekniker. 2018 disputerade Michael med avhandlingstiteln "Digital Dentistry". Sedan 2021 är Michael ST i protetik knuten till Jönköping.

Filip

Filip Rebelo Dessborn

DDS

Noggrann

Nyfiken

Kunnig

En tandläkare med tandteknisk bakgrund som nischade sig tidigt inom oral protetik. Filip har många års erfarenhet av intraoral scanning.

Arman

Arman Ameri

DDS, Spec. Oral protetik

Protetiker

Erfaren

Öga för estetik

På högskolan jobbade han framför allt med klinisk vidareutbildning av tandläkare som vill fördjupa sina kunskaper inom oral protetik. Arman har arbetat helt digitalt sedan 2018. Som specialist i protetik har Arman lång erfarenhet av att återskapa kraftigt skadade bett.

Lycksele

Staffan

Staffan Söderström

DDS

Klinisk bredd

Utveckling

Entreprenörsskap

Allmäntandläkare med lång erfarenhet av protetik och kirurgi. Klinikens digitala omställning påbörjades för 10 år sedan och numer görs nästan allt fulldigitalt.

Arbetet med nya lösningar och innovationer pågår ständigt.

Stockholm

Maik

Maik Peters

CDT

Nyfiken 

Problemlösare

Mål: Visa hur bra det digitala kan vara

Har jobbat digital sedan 2006 med ett antal olika system. Sedan 2013 dock uteslutet med 3Shape. Driver ett gäng labb i Stockholm och har som mål att bara jobba med digitala kunder om några år. Made in Germany and designed in Sweden.

Örebro

Niklas 

Niklas Landin 

DDS, Spec. Oral protetik

Vetgirig

Utvecklingsorienterad

Problemlösare

Specialist i Oral Protetik, kliniskt verksam vid Centrum för Specialisttandvård i Örebro samt vid Tandverkeriet Aiff AB i Karlstad. Köpte sin första 3D-printer 2017 och det var då hans digitala resa tog ordentlig fart; först med att underlätta arbetsmoment till ansiktsepiteser, vidare till allt från avancerade kirurgiguider, digitala uppvaxningar och tandreglering. Som exempel på hans digitala förkärlek var titeln på hans examensföreläsning vid specialistexamen ”Vägen till förutsägbar protetik – via digital teknik”. Doktorand inom materialvetenskap vid Malmö Universitet där han forskar på monolitiska keramiska konstruktioner.

Ystad

Mats

Mats Christiansen

DDS

Vetgirig

Älskar implantat

Räds inte nya metoder

Mats är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Malmö och har flera diplomutbildningar i oral kirurgi, implantatkirurgi och implantatprotetik. Han har drivit remisskliniker i England och Danmark i 14 år och föreläser regelbundet nationellt och internationelllt inom implantat och digital tandvård. Hög kvalité och ett gott omhändertagande är viktigt för Mats.

Göteborg

Ammar

Ammar Alekesh

CDT

Certifierad Exocad lärare

En digital tandtekniker

Älskar teknik

Ammar har fokuserat på digital tandvård hela sin tandtekniska karriär. Han har flera års erfarenhet som Atlantis designer och som digital tekniker för alla typer av rekonstruktioner. Ammar är certifierad av Exocad som nivå III lärare.