Bokning

Aktuella kurser 

Här kan du köpa en plats online, boka per telefon eller göra en intresseanmälan så du får förtur.

Kajsa Sjöstrand kurskoordinator

Ring oss 

Boka via vår kurskoordinator Kajsa Sjöstrand.

Mellan 08:00-19:00 alla vardagar, eller via mail.

Intresseanmälan 

Här kan du anmäla ditt intresse. En intresseanmälan ger förtur till kurser. Innan kursdatum släpps kommer vi kontakta dig. 

 
 
 
Nivå 1 "Vill börja"
Nivå 2 "Har Börjat"
Nivå 3 "Svåra fall"
Nivå 4 "Implantatfall
Nivå 5 "För forskare"
Guidad kirurgi med Mats Christiansen i Ystad sommaren 2022
 
 
 

Viktig information:

Vilken kurs vill du gå?


Välj den kurs och dag som passar dig. Vi bokar in deltagarna i fakturerad turodning, betald faktura innebär att du har en plats. Får du inte plats på önskad kurs sätts du upp på en väntelista. Nästa gång kursen är aktuell kontaktas du i turordning. Är du osäker på vilken nivå du ska välja rekommenderar vi att du väljer den lägre.

Lite om dig själv


Förutom de vanliga frågorna som personuppgifter och namn vill vi gärna veta lite mer om dig och företaget som du representerar.

Resa & logi


Vi har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa dig boka varken boende eller resa. Vi har ett avtal med hotel MJ´s i Malmö, kontakta oss för rabattkod

Finansiering


Vi behöver faktureringsuppgifter såsom bolagsnamn, bolagsadress och organisationsnummer. Kurserna faktureras i förskott, din kursplats är enbart aktuell i samband med utförd inbetalning. 

Avbokning


Avbokningar inom 14 arbetsdagar är enbart godkända vid uppvisande av intyg. Avbokningar utanför 15 dagarsregeln kan utföras utan intyg. Avbokningar från vår sida hanteras framför allt genom erbjudande om ett nytt kurstillfälle eller återbetalning. SWECADD kan ej stå för omkostnader såsom resa och logi i samband med avbokning från vår sida. I dessa fall hänvisar vi till er reseförsäkring